smp loro


esuk esuk.. aku wes nang kantor… tekan kantor wes mumet.. sidane njaluk kopi karo mba pita.. cs kantor sing tiap pagi nawarin mau minum apa pak?… buka email isine spam… ( gaweane wong IT ora beres..)

sidane aku iseng iseng golet smp 2 gombong.. eh nemu blog akeh men… ana mugi, hendra, karsono./…akhire aku kemutan nek wes tau gawe blog.. dadi tek bukak maning… tambah kaget.. jebul si trie.. cewek sing mandan item.. biyen.. wes tekan amrik.. numpak pesawat lintas benua… sedang enyonk tembe kelas domestik.. ngiri ngiri… ning jane ya wedi.. numpak pesawat adoh adoh…. hehe.. 1,5 jam beh wes dag dig dug.. apa maning pesawate rasa angkot… weh weh….tambah wel welan atiku.

sambil ngetik ngemut emut guru smp biyen… kemutan bae karo pak salamun… sing sering medeni karo nutupi mukane nek aku ora bisa matematika…

bu tukijah… biyen sering sakit nek krungu kursi ditarik…..ciiiit… hih serem..

bu endang.. biyen omahe nang semporan…

pak daliyo apa sapa kae sing ngajar elektronika…

pak wahyu.. sing mandan kejawen .. ( aku dengar sdh alm)

Bu latifah.. (selamat bu.. taun ini naik haji…Alkhamdulillah…..)

Pak sakiman.. kumise… hehe… marakna anak abg angkatan 91 mrinding…

sori mandan kelalen karo guru liyane…

nek kanca kanca… beni, ulfa, tuti gethuk (alm), imam prihantoro (alm), agus heri, purwanto, pamungkas, retno widuri, retno ambarsih, veronika evita, wuri, damiana, febrina, susilo wardoyo, agus dwiyono, simon, agus sp, hendra, karsono, eko by, lendra, partono, widodo, wiwik, lusiman, tasmini, tursini, sumarni, irma, muflih, jonatan, salim arab, samin, ratna, ari sulist, sulis panjatan, abdulah,fait ….. tambahi maning ayooooooo…

6 responses to “smp loro

  1. Hageng Sumbana

    Aku lagi weruh nek Tuti gethuk & Imam Prihantoro wis alm, emang lara apa…

  2. Ndris… cek imelmu tulung di tambaih ya ndris mbok esih ana sing kurang list e kanca2…

  3. Aku nembe ngerti nek imam prihantoro sudah alm…. trims infonya ndris.

  4. ndris cek http://golak.net ya kirim2 info and materi juga bole ndris…

  5. hendrisagung

    ok gie… wes tek chek golake…

  6. aku percaya nek kowe numpak pesawat deg degan numpak becak be mabok. jare arep telpon aku kepriwe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s